tirsdag 17. august 2010

DT Lena - August Utfordring

Til august utfordringen min for Unik Hobby, fikk jeg et søtt stempel fra Stampavie - Penny Johnson's "My Little Lamb", av Malene. Hun spurte meg også, om jeg kunne lage noe ut av et trekkspillalbum fra Inkido, som hun også har i butikken - og som sagt, så gjort :)

Jeg begynte med å kutte av den ene firkanten på albumet, og limte det sammen, slik at det dannet et kort med to lommer. Deretter kledde jeg kortet med nydelig mønsterpapir, og dekorerte det med det ferdig malte motivet, bånd, metall anheng, perler, blomster og en fin tekst.
Så lagde jeg to ovale tags, stemplet en tekst på hver av dem, og puttet de nedi lommene på kortet.


Utstyr:
Størrelse: 12,5 x 12,5 cm
Blekk: Archival Ink - Coffee til stempling, Distress Ink - Broken China til å svampe kantene & Refiller for å fargelegge motivet.
Papirer: Maja Design - Mina Vänner Carina 1, Bazzill - hvit kartong, akvarellpapir 200g, Inkido - Dragspelsalbum.
Verktøy: Spellbinders - Petite Oval & Petite Scalloped Oval til motivet, EK Success - Scalloped Diamond edge punch til klaffen på framsiden, EK Success - Rock Fern punch er brukt for å stanse ut blader, Craft - Super Jumbo sirkel punch er brukt til å lage "åpninger" på lommene inni kortet, Crop-A-Dile med maljer er brukt til tagsene, og magneter holder kortet lukket.
Pynt: Unik Hobby - bånd og metall anheng, kirsebærblomster, papir roser, Basic Grey - Bling It (perler og stener), glitter er påført blomstene med Glossy Accents.

Takk for besøket - ha en flott dag!
Go'klem fra Lena Katrine

If you want to read this in english, you're always welcome to visit my perconal blog :)

1 kommentar:

  1. Sååå nydelig altså og den fargelegginga......
    Perfekt spør du meg :-)

    SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg utrolig stor pris på ♥

Klem Malene