søndag 21. mars 2010

DT-Anita sine tidligere innleggTidligere designer hos Unik Hobby
Anita HagenAnita
har dekorert et glass og fylt det med deilig hjertesjokolade

Glasset, som opprinnelig er et fetaostglass, er enkelt og minimalistisk
dekorert...med Anitas favorittfarger. Hjertesjokoladene er Freia
Melkesjokolade, som er smeltet og helt i søte
hjerteformer (kjøpt på Jernia).
Arkene
er revet i kantene og svertet med blekk for å få et slitt preg
.

Herlig
teksstempel fra Inkadinkado
.

Supplylist
Julekort med det herlige mønstearkene
fra
Majas
Design
:


Også dette motivet er fra kolleksjonen Inkadinkado Clearstamps Holiday Sentiments.


Den dekorative ramma er TimHoltz Ornate Plates With Long Fasteners. Teksten inni er fra kolleksjonen Unik Stempel Design Tagsord - God Jul.


Julekort med søte små nisser i herlige
julefarger.


Herlige mønsteark fra Majas Design. Søte små nisser og koselig
juletekster. Motivet av nissen er fra kolleksjonen
Inkadinkado Clearstamps Holiday Sentiments. Sistnevnte er embosset med sort embossingpulver.


Kortet uten tagene. Man kan så vidt skimte teksten på det prikkete
mønsterarket. Teksten er fra
Stempelglede Vintage Holly UM.


Juleeske med motiv fra
WhipperSnapper
Anita hadde fargeleggingskurs med
Promarker på messa i november, og her er hva de lagde med det ferdige
motivet:


Gaveeske
dekorert med et koselig WhipperSnapper motiv.


Esken
fra en annen vinkel
.


En liten
detalj...


Juletekst som er festet til
motivet...


Esken
åpnet for å vise prinsippet. Strimlene oppi esken er papirrester som ble til
overs etter at Anita kuttet til kursmaterialet. Hun har kjørt disse
strimlene gjennom en bølgepappmaskin.Supplylist

Stempler
: Motiv:
WhipperSnapper A Winter
Welcome
,
Tekst:
Unik Stempel
Design JUL Gledelig jul til deg og dine
.
Papir:
Mønsterark:
BoBunny 'Tis
The Season Snowflakes
, Bazill: Rød CANVAS -
Maraschino
.
Dekor:
Metallpynt –
Pewter
Snowflakes 2
, AmericanCrafts Mini -
Powder

Sølv, Snøstjerner fra
Punch
Snowflake Citrine
, Sugar Glitter
Lily White
, Crushed
Velvet Flock LilyWhite
og Blank -
Stardust


Det er brukt følgende
Promarker: • Jakke: Ruby, Poppy, Warm Grey 3 og 5

 • Hatt
  og votter
  : Warm Grey 1, 3, 5 og Satin

 • Skjerf, Genser, hattebånd: Pastel Green, Grey
  Green, Wark Grey 3 og Pastel Blue

 • Nese: Yellow, Pumpkin og
  Ruby
Det er også brukt Pastel Blue i skyggefeltene på selve snømannen. Rundt motivet - kan man evt bruke Warm Grey.evt. maskere og svampe rundt med Distress Ink - Broken China og til slutt litt glitterlim.

Kursbeskrivelse: Anita har laget en trinn-for-trinn beskrivelse som du kan laste ned her om du vil. PS! Fila er i pdf-format (4 MB). Klikk her dersom du kun vil laste ned malen på gaveesken.


Huset i skogen
Har laget en gavepose med samme prinsipp som vist tidligere, men denne gangen med drikkebrikker som er svampet med Distress Vintage photo og dekorert med nydelig mønsterark. Før jeg stemplet motivet malte jeg bakgrunnen med antikkhvit akrylmaling. Syns dette motivet er så utrolig koselig. Det minner meg om julesangen «Julekveld i skogen». Jeg har dekorert snøen med hvitt glitterlim, deretter har jeg drysset over med flock og glitter (halvblandet). Søte små metallhjerter♥ Baksiden med mitt personlige stempel. Har også her malt bakgrunnen med antikkhvit akrylmaling. Supplylist Stamps: Motiv: inkadinkado Snowy Cabin, Tekst: Unik Stempel Design Tagsord - God Jul. Ink: Archival Ink Coffee og Distress Vintage photo. Papers: BoBunny 'Tis The Season Snowflakes. Embellishments: KaiserCraft 02 Antique White, beige bling, Blank - Stardust, Sugar Glitter Lily White, Crushed Velvet Flock LilyWhite, Gromlets Xlarge Warm Metal, Paper bag - hvite, metallhjerter, Swarovski Crystal Clear 2.6 mm og brun hyssing.

Sweet Recycle
Utrolig hva litt koselig papir, blonder og dekorering kan gjøre med et kjedelig glass med fetaost. Disse glassene passer perfekt til å dekorere og de rommer sånn akkurat passelig med godis i dette formatet:o)
...nydelig metallhjerte, finnes i katagorien "tilbehør - metalpynt1" ..søte beige bling, pair roser, and voks hjerter..
..dekorativ metallhåndtak. Lokket er malt med offwhite akrylmalilng (KaiserCraft 02 Antique White ).
Gavepose!
En enkel gavepose Paper bag - brun med CosmoCricket Be good Favorite Things mønsterark og Brun CANVAS - Pinecone. Den brune stripa under motivet er preget med Cuttlebug Embossing Snowflakes og snøkrystallene er stanset ut med Punch Snowflake Citrine. Sistnevnte er dekorert med glitterlim Blank - Stardust, Sugar Glitter Lily White og Crushed Velvet Flock LilyWhite. Teksten 'A Warm Christmas Wish' er fra Stempelgledes Vintage Holly.
Nydelig motiv fra Whipper Snapper Snow Is Overrated. Motivet er stemplet med Adirondack Pitch BlackPromarker Cartridge Pads og fargelagt med Promarker. Vi har brukt følgende farger. Jakke og lue - Coral, Shale, Warm Grey 2-3. Ski - Sandstone, Cinnamon, Warm Grey 3. Skjerf, votter og genser - Warm Grey 1-5, Satin. Sko - Warm Grey 1-5. Nese og bjelle - Yellow, Mustad, Pumpken og Red, pluss at vi har brukt blender for å få enkelte områder litt lysere. I kinnene litt rødt kritt og på snøen Sugar Glitter Lily White og Crushed Velvet Flock LilyWhite.
Bak motivet er en lomme til å putte en tag med personlig hilsen. Tagen er laget etter denne tutorialen. Stemplene er fra Stempelgledes Vintage Holly...
I bakgrunnen er det stemplet med Ornamental Holly Bunch med VersaMark Watermark og teksten 'May the Christmas season bring you manyJoyful moments' er stemplet med Archival Ink Coffee. Den brune pynteborden er laget lik den på forsiden av posen.
Baksiden av posen i matchende stil.
Posekort med rester fra kurset:
I høstens farger...


...har jeg laget et fargesprakende kort til Unik Hobbys' Septemberutfordring. Inspirasjon til dette kortet er hentet fra Inges fantastiske blogg. Motivet er fargelagt med Promarker på 270 g Promarker Cartridge Pads. Lag på lag ...og kanskje ikke det mest praktiske kortet å putte i en konvolutt;-) Her ser man så vidt lukkemekanismen. Kanskje ikke så lett å se, men den røde remsa tres gjennom og festes med magneter. Her kan man se spiralen (piggy tales) som motivet er festet med. Ganske morsom effekt når fugleskremslet beveger seg i det man rører på kortet. Her ser man bedre hvordan kortet er satt sammen... Innsiden med koselig tekst om vennskap og dekorativ hjørnetekst.. Baksiden, også her med koselig tekst om vennskap. Den lille merkelappen som er festet i enden er mitt visittkort, med påskriften 'Anita Hagens Design 2009'
Supply List:
Papers: Maja Design; Skog - Kansla av høst, Mine Venner - Ulrika 6, blå, orange og gul bazill.
Klem fra Anita
Skolelys
Akkurat litt i det seneste laget, men her er i alle fall augustutfordringen for Unik Hobby ;o) Jeg har fått mulighet til å kose meg med de flotte nye Unik-stemplene. Syns de er så flotte, spesielt med tanke på at det er så mange kule og tøffe ungdomsmotiver. Motivet er fargelagt med Promarker på 270 g Promarker Cartridge Pads. Flotte solsikker som er sprayet med Glimmermist og grønne blomster som er dekorert med grønt glitterlim. Baksiden av boksen med min personlige signatur. Boksen åpnet... ..og her er hele innholdet; en personlig hilsen og et koselig duftlys. Jeg har valgt å kalle det skolelys. Et lys som er koselig å tenne f.eks når man sitter og gjør lekser;o) Supply List: Rubber Stamps: Unik Stempel Design Laptop. Patterned Paper: BoBunny Beau Jardin - Harvest. Ink: Adirondack Pitch Black, Distress Ink -vintage photo. Other: Spellbinders Nesting Labels 4, MarthaStewart Edger Punch Doily Lace, Paper Sunflowers, Bazzill Appel Green, Autumn Leaves Bag-O-Buttons Savannah, Scrappers Floss - Brown and Ribbons by Unik Hobby. Template: Papertrey Ink - Get a handle on it.

Kort med stempel fra Whiff Of Joy: Angel With Muffinbasket

 
Motivet er malt med Promarker på 270 g Promarker Cartridge Pads. Panelene er montert med symaskinsøm. Tøffe og dekorative brads... Innsiden med pengelomme og personlig hilsen... 
 
Påsydde papirstrimler med matchende bling
.  
Matchende bakside. Syns dette mønsterarket er så lekkert og dekorativt, så jeg hadde ikke hjerte til å dekorere mer. Legg merke til den flotte teksten (mellom papirstrimlene) "Fyll ikke livet med dager - fyll dagene med liv"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg utrolig stor pris på ♥

Klem Malene